Despre mine

Fotografia mea
Sincer,nici eu nu ma cunosc.Multa lume zice ca sunt asa si asa...nu pot nici sa-i contrazic si nici sa-i aprob.Fiecare ma vede asa cum apar in fata lor si tin sa mentionez ca sunt foate schimbatoare.

miercuri, 11 mai 2011

Viata V

Diane de Poitiers 1499 - 1566
Diane de Potiers, una dintre cele mai frumoase femei ale lumii si ale istoriei era o femeie a contrastelor. Era o femeie pacatoasa si, cu toate acestea, era zeita urcata pe un piedestal de veneratie si admiratie.

Fiind nascuta in zona Fecioarei, sincera si traditionalista pana la extrem, Diane a ales sa isi respecte si onoreze doliul. Cu toate acestea, a acceptat cu usurinta sa fie amanta unui alt barbat. Era puternica si totusi sensibila, vulnerabila. Era iubita si adorata, insa nu putini erau cei care o urau de moarte.

Diane fost amanta unui rege, Henric al II-lea. Este inutil sa luam apararea actiunilor sale si sa le punem drept motiv al lacomiei sale. Diane era o femeie deosebit de ambitioasa, era dornica sa acumuleze cat mai multe bogatii. La fel de inutil ar fi sa negam sprijinul pe care Diane l-a acordat regelui in persecutiile sale religioase. Diane avea puterea de a-i persecuta pe protestanti. Diane a fost femeia pe care timpurile in care a trait au cerut-o si format-o. Iata de ce, arderile karmic din viata sa au fost intense.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu