Despre mine

Fotografia mea
Sincer,nici eu nu ma cunosc.Multa lume zice ca sunt asa si asa...nu pot nici sa-i contrazic si nici sa-i aprob.Fiecare ma vede asa cum apar in fata lor si tin sa mentionez ca sunt foate schimbatoare.

duminică, 22 noiembrie 2009

Petrecere in pijamale...

De cand eram mica vedeam la televizor cum fetele merg una la alta pentru petrecere in pijamale. Am visat si eu la asta si mi s-a indeplinit visul. Am mai dormit la prietenele mele, dar nu a fost chiar o petrecere in adevaratul sens al cuvantului.
Sambata dis-de-dimineata m-am trezit, mi-am facut "bagajul" si am pornit la drum. A fost greu, mai ales cand esti de 10 ani in Cluj si te pierzi pe cararile parcului central. Dar am ajuns intr-un final la destinatie :D, dar nu la destinatia finala ci in statia de bus...am ajuns cu o jumatate de ora inainte si nu era chiar cald afara, ba a fost si o ceata de nu vedeai la 10 m departare. Intr-un final a venit si autobusul muuult asteptat si am ajuns la destinatia finala. Am fost primita cu caldura si cu mancare calda "home made food". Ce bine m-am simtit, ca si acasa. Era exact cum imi aminteam iernile petrecute acolo. Dupa o zi luuunga de plimbari si filme, mancare calda si povesti, a venit seara. Nu am plecat fara aparatul meu foto asa ca am inceput sesiunea de fotografie...in pijama. Numai Ankybelle si cu mine stim cum a iesit si totul a fost pe muzica lui Dj Waren...A urmat dans, manichiura, alte barfe, ca-ntre fete si somn adaaaanc pana dimineata.
Duminica am revenit impreuna la Cj si am pierdut-o prin mall, cica shopping... eu codita dupa Ankybelle si...nu zic alte nume ca nu e frumos sa barfesc :D.
Acum obosita, dar si trista ca s-a terminat weekendul si de maine o sa fie din ce in ce mai greu pentru mine, dar si poate tot ce mi-am dorit pana acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu