Despre mine

Fotografia mea
Sincer,nici eu nu ma cunosc.Multa lume zice ca sunt asa si asa...nu pot nici sa-i contrazic si nici sa-i aprob.Fiecare ma vede asa cum apar in fata lor si tin sa mentionez ca sunt foate schimbatoare.

sâmbătă, 16 aprilie 2011

In viata reala...

In aceasta viata, esti Leu, cu ascendentul in Balanta.
Interpretare hartii natale:

Soare in Leu

Soarele este planeta care te guverneaza si reprezinta constiinta, Eul, sinele si energia. Iti datorezi exuberanta Soarelui in Leu, asta te face atat de vivace si de increzatoare in sine. Cuceresti la o prima impresie cu felul tau de a fi, deschis si prietenos. Esti imediat remarcata oriunde ai fi, dar firea ta teatrala te predispune si la comportamente narcisiste si egoiste.


Soare in Casa X

Casa X este casa Statutului social. Soarele in Casa X indica o nativa preocupata sa fie remarcata. Vei dobandi celebritatea, intr-un fel sau altul, pentru o realizare sau din cauza unui scandal. Te atrage statutul de putere sau de autoritate inalta. Ai un talent deosebit in a iti construi reputatia. Putini nativi ca tine trec prin viata fara a-si fi facut un nume.

--------------------------------------------------------------------------------

Luna in Pesti

Luna este planeta care te guverneaza si reprezinta Poarta Sufletului, amintirile si starile sufletesti, ritmurile interioare. Luna in Pesti te face sensibila si empatica, esti mereu constienta de sentimentele si dispozitiile celor din jur. Poti ajunge sa fii usor coplesita din cauza faptului ca pui totul la inima. E recomandat sa iti canalizezi emotivitatea in forme de creatie artistica.


Luna in Casa V

Casa V este casa Placerilor. Luna in Casa V te predispune la dependenta de distractii si amuzamente; asta e sursa ta de echilibru zilnic. Ai o latura ghidusa si prin ea iti exprimi sentimentele si afectiunea. Ai relatii de cuplu foarte complexe din punct de vedere emotional, te complici cu usurinta si cu greu rupi o legatura. Te atasezi foarte mult de copii, iar daca sunt ai tai iti este greu sa ii lasi sa zboare din cuib.

--------------------------------------------------------------------------------

Mercur in Leu

Mercur e planeta care te guverneaza si reprezinta intelectul, tiparele de gandire si principiile de comunicare. Mercur in Leu te face sa ai o minte care se aprinde de pasiune. Esti o nativa care captiveaza in conversatie, ai un limbaj colorat si ai viziuni marete. Faptul ca esti atat de dramatica te face cateodata sa pierzi din vedere detaliile sau chiar legatura cu realitatea. Te avantajeaza spontaneitatea si, intr-o clipa de avant, ii inspiri pe cei din jur.


Mercur in Casa X

Casa X este casa Statutului social. Mercur in Casa X inseamna pentru tine un bun renume profesional. Esti o profesionista recunoscuta si tot ce faci se leaga de asemenea realizari. Nu lasi alegerea profesiei la intamplare, ci te pregatesti din vreme, atat cu studiile, cat si cu pregatirea personala. Iti vor folosi mult abilitatile tale de redactare si calitatea discursului. Cultiva-le si culege roadele mai tarziu.

--------------------------------------------------------------------------------

Venus in Leu

Venus este planeta care te guverneaza si reprezinta iubirea, afectivitatea, bucuria de a trai si armonia. Venus in Leu te face apta pentru iubire, prin felul tau de a fi te arati dragastoasa si constienta de ce e nevoie intr-o relatie. Daca nu reusesti sa fii foarte increzatoare, te vei preface pana cand relatia va fi stabila. Ai un comportament distins si poti fi incantator de dramatica. Pentru ca stii sa fii jucausa, ai relatii mereu incitante.


Venus in Casa X

Casa X este casa Statutului social. Venus in Casa X te face atenta la posibilele beneficii care ar rezulta dintr-o casatorie avantajoasa, de exemplu. Asemenea planuri de a imbina utilul cu placutul iti sunt caracteristice. Te intereseaza foarte mult imaginea pe care o ai in domeniul profesional, acesta fiind de regula unul cu expunere sau unde trebuie sa fii mereu impecabila. Un sot cu statut ar putea sa te ajute in acest sens. Iti vei cultiva personalitatea in aceste scopuri.

--------------------------------------------------------------------------------

Marte in Leu

Marte este planeta care te guverneaza si reprezinta forta, energia, ambitia si sexualitatea. Sa ai Marte in Leu inseamna sa fii o nativa vibranta, impresionezi prin aparitie. Ai o prezenta de spirit deosebita si de regula pari un pic demonstrativa, arati prea multa incredere in fortele proprii. Tu nu ceri, ci pretinzi. Autoritatea ta e de stil aristocratic: te comporti ca o regina. Rareori te gandesti la consecinte asa ca ii vei incuraja pe cei din jur sa isi asume riscuri si sa actioneze pe muchie de cutit.


Marte in Casa XI

Casa XI este casa Prieteniilor. Marte in Casa XI nu te face neaparat o buna prietena, ci mai degraba o persoana care strange in jurul ei grupuri de oameni. Reusesti sa motivezi indivizi diversi si sa ii orientezi spre un acelasi scop. Ai initiative puternice care au priza la public. Adeptii se aduna, dar intrebarea e cat timp ii vei pastra alaturi de tine. Independenta si siguranta de sine pe care o afisezi ajung sa ii indeparteze.

--------------------------------------------------------------------------------

Jupiter in Berbec

Jupiter este planeta care te guverneaza si reprezinta intelepciunea, principiile de crestere, prosperitatea si sansa. O nativa cu Jupiter in Berbec e animata de o pofta de viata fara limite. Vei indrazni sa obtii tot ce iti doresti, iar curajul tau te face un exemplu pentru ceilalti. Te energizeaza orice e nou si vei porni pe cai nebatute, urmata de adepti si admiratori. Esti dinamica si ii starnesti si pe cei din jur, reusesti sa transformi viata intr-un foc care arde necontenit. Siguranta ta de sine poate deveni de-a dreptul agresiva.


Jupiter in Casa VII

Casa VII este casa Parteneriatelor. Jupiter in Casa VII iti influenteaza pozitiv personalitatea si te face o nativa foarte placuta. Datorita felului tau prietenos de a fi, iti gasesti cu usurinta prietenii. Iti vei da seama din timp ca relatiile interumane sunt punctul tau forte. De atunci incolo vei gravita in jurul parteneriatelor, prieteniilor si colaborarilor. Ai simtul dreptatii si iti plac numai intelegerile corecte. Probabil ca vei avea o viata de cuplu reusita.

--------------------------------------------------------------------------------

Saturn in Sagetator

Saturn este planeta care te guverneaza si reprezinta limitele si restrictiile, obligatiile, munca si responsabilitatea. O nativa cu Saturn in Sagetator va fi preocupata sa descopere marile semnificatii ale existentei. In scopul acestor cautari, s-ar putea sa devii filosof, artist sau explorator. Esti total daruita telului tau in viata asa ca iti vei urma instinctul in cele mai dificile dintre situatii si iti vei savura obstacolele datorita spiritului de aventura innascut. Vei impartasi altora intelepciunea ta, obtinuta prin experienta, avand mereu povesti de spus.


Saturn in Casa II

Casa II este casa Valorilor. Saturn in Casa II denota o atitudinea foarte sobra in privinta banilor. Nu iti plac riscurile si preferi sa muncesti din greu, dar sa castigi un ban serios. Nu e de gluma cu securitatea financiara in cazul tau. Stii foarte bine cat valorezi si ceri intotdeauna sa fii rasplatita pe masura. Vei intampina multe obstacole in viata asa ca tendinta ta de a strage bani pentru zile negre nu e deloc deplasata.

--------------------------------------------------------------------------------

Uranus in Sagetator

Uranus este planeta care te guverneaza si reprezinta individualitate, idei noi si neconventionale, inteligenta si inventii. Uranus in Sagetator ti-a oferit o imaginatie deosebita. Ai viziuni si visuri premonitorii. Sunt daruri pe care ai putea invata sa le stapanesti, folosindu-ti mai tarziu in viata. Ai putea avea destinul unui misionar: aplecarea ta pentru necunoscut, pentru religie si gustul calatoriilor te vor duce departe. Pentru ca esti o fire rebela, vei fi tentata sa ai comportamente excentrice, dar satisfactia de a soca este una foarte trecatoare.


Uranus in Casa III

Casa III este casa Cunoasterii. Uranus in Casa III iti influenteaza relatia cu familia si tiparele de gandire. Esti din nastere o fire nesupusa asa ca te asteapta experiente intense cu certuri si artificii. In ciuda supararilor de aceasta natura, esti o nativa foarte avansata, mereu cu un pas inaintea celorlati. Ai o minte originala si iti vin multe idei nemaiauzite. Te caracterizeaza spontaneitatea si surprizele, esti impulsiva.

--------------------------------------------------------------------------------

Neptun in Capricorn

Neptun este planeta care te guverneaza si reprezinta idealismul si iubirea spirituala, dezvoltarea la infinit, dar si confuzia, deceptia. O nativa cu Neptun in Capricorn trateaza cu precautie si distinctie probleme precum puterea si succesul. Visul tau e sa ai bani si o pozitie de putere, dar nu prea stii cum sa ajungi acolo. Transformi in bani orice idee pui in practica. Pentru ca esti o tipa serioasa, iti place sa fii pregatita pentru orice. Esti perfectionista si gandesti totul de doua ori. Pentru ca nu te poti opune tendintei de a insela, de a tine secrete, ajungi sa te izolezi.


Neptun in Casa III

Casa III este casa Cunoasterii. Neptun in Casa III face din neobisnuit marca ta personala. Copilaria ta a fost atipica, ai dezvoltat relatii foarte semnificative cu persoanele apropiate tie la acea varsta. Poate ai devenit constienta treptat ca ai cateva abilitati mai putin obisnuite. Mintea iti rataceste deseori si te pierzi in visari cu ochii deschisi, dar cu putina disciplina, energia mentala se poate canaliza in scopuri practice. Ai idei originale.

--------------------------------------------------------------------------------

Pluto in Scorpion

Pluton este planeta care te guverneaza si reprezinta transformarea, nevoia de regenerare, forta si dezvoltarea personala. Pluton in Scorpion inseamna intensitate. Esti o nativa care actioneaza si reactioneaza numai in baza emotiilor. Tot ce faci e motivat de sentimente. Reusesti sa scoti la lumina lucruri care altfel ar fi ramas ascunse: esti foarte perceptiva si ii citesti usor pe ceilalti. Problema ta e ca te concentrezi pe aspectele negative, te intereseaza sa afli secretele si pacatele celor din jur, nu sursele lor de bucurie. Daca te vei opune acestei tendinte, s-ar putea sa devii rapid o naiva.


Pluto in Casa I

Casa I este casa Sinelui. Pluton in Casa I ar putea intra in conflict un ascendentul tau. Influenta lui Pluton asupra personalitatii tale este mai pregnanta. Esti o nativa puternica, o prezenta electrizanta si iti doresti sa obtii putere. Te crezi in stare sa conduci lumea desi nu prea te descurci in munca de echipa. Esti foarte greu de oprit sau de controlat. Nimeni nu poate spune ca te cunoaste cu adevarat, misterul si nesupunerea sunt marcile personalitatii tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu