Despre mine

Fotografia mea
Sincer,nici eu nu ma cunosc.Multa lume zice ca sunt asa si asa...nu pot nici sa-i contrazic si nici sa-i aprob.Fiecare ma vede asa cum apar in fata lor si tin sa mentionez ca sunt foate schimbatoare.

joi, 23 iulie 2009

Welcome home!

Dupa cum spuneam in ultimele articole, am trecut printr-o perioada urata, mi-am dat seama ca aveam dreptate in privinta planurilor si nu mi-am mai facut. Si mi-a placut...
Am terminat intre timp facultatea :D, sunt absolventa economista cu acte in regula si somera :)), dar nu e o problema asta acum pentru ca vreau vacanta macar pana la admitere la master.
De cand am inceput anul 3 de facultate am avut o dorinta, sa sarbatoresc sfarsitul lui cu cele mai bune prietene la mare. Prietenele s-au schimbat si planurile la fel, s-au intamplat multe din octombrie pana in iulie, dar dorinta mi s-a indeplinit, a fost ceva de pe-o zi pe alta: Vii maine la mare? Cum sa nu?! Si asa ne-am pornit 3 nebune la mare...si am ajuns tarziu, dar cu destula energie ca sa mergem sa ne bagam picioarele in apa de mare si sa vedem luna de pe mal. Ce frumos a fost! Un moment de neuitat! Am stat cateva zile si nu am pierdut vremea, m-am intors acasa mai obosita decat am plecat dupa licenta.
Cum nu mai aveam ce face in Cluj, m-am intors acasa la parinti. Ce fericiti au fost ca aveau cu cine povesti, e greu intr-o casa cu "n" camere (nu e palat :D) sa fie doar 2 persoane.
Dar intoarcerea nu a fost asa placuta dupa cum ma asteptam inca de la intrarea pe "Planeta". Unde s-a mai vazut sa intri intr-o tara cu pasaportul tarii din care iesi la vama lor si cu pasaportul tarii in care intri la vama lor? Am ramas uimita mai ales ca mie imi era expirat de ani buni cel albastru si era cat pe ce sa raman in vama la caldurica pentru inca o zi pana vine cineva sa ma duca inapoi in Cluj. :)) Asta da experienta...
Dar ce mai conteaza efortul de a ajunge acasa cand efectul este maxim? Sunt o printesa aici pentru parinti, de mai mult nu am nevoie cand stiu ca lor le-am creat o mare bucurie. Pe 29 iulie merg la vot, cine stie, poate nu o sa mai trebuiasca sa-mi fac pasaport albastru.
Back to Cluj in September! :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu