Despre mine

Fotografia mea
Sincer,nici eu nu ma cunosc.Multa lume zice ca sunt asa si asa...nu pot nici sa-i contrazic si nici sa-i aprob.Fiecare ma vede asa cum apar in fata lor si tin sa mentionez ca sunt foate schimbatoare.

luni, 6 iulie 2009

Leu - Horoscopul iubirii - 6-12 iulie

Ce se intampla cu tine, draga Leoaica? Unde iti este pofta de viata? Unde iti este entuziasmul? Nici cei din jur, din partenerul de viata si nici prietenii nu inteleg ce se intampla cu tine. De la starea anterioara de euforie, ai cazut intr-o pasa care ii pune pe toti pe ganduri. Esti abatuta, gandurile iti zboara in cu totul alta parte, concentrarea ta scade vizibil, pari a fi pierduta in cu totul alta lume.... iar privirea suspicioasa a partenerului nu gaseste nicio explicatie plauzibila. Si la serviciu, capacitatea ta de concentrare scade.

Ceva te macina, ceva nu-ti da pace. Este foarte posibil sa fi aflat o noutate cu privire la o iubire din trecut, poate ai primit o invitatie de nunta, poate ai aflat motivul unor actiuni gresite din trecut si nu-ti mai poti reveni din soc. Fii mai generoasa cu indiciile si nu-ti lasa partenerul sa-si faca tot felul de idei. O sa-ti revi si o sa treci si peste asta. Ai inteles de ceva timp ca trecutul e trecut si nici nu vrei, nici nu-ti doresti sa-l reinvii. Concentreaza-te pe prezent! Ramai conectata in prezent!

2 comentarii:

  1. Tu chiar crezi in horoscop? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre femeia Leu

    Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante fiinte! Ea face parte dintre femeile care stiu sa se puna în valoare, indiferent de nivelul lor financiar sau intelectual. Bunul Dumnezeu a dotat-o pe femeia Leu cu o capacitate afectiva care, daca este lasata în umbra, devine un adevarat motor de manifestare a vitalitatii ei erotice, sentimentale, fizice etc.

    Femeia Leu nu va sta niciodata pe gânduri în fata unui obiect vestimentar sau a unei podoabe, oricât ar costa, daca "îi vine de minune". La nivel subconstient, cu cât un obiect este mai scump, cu atât mai mult merita cumparat si purtat, ceea ce dinamizeaza si chiar amplifica placerea femeii Leu de a se etala pe scena vietii în diverse roluri interpretative.

    Femeia Leu va juca întotdeauna cu succes rolul marilor iubiri sau al artistei neîntelese, de la ipostaza de mama devotata pâna la aceea de amanta ideala. Pasionala, frumoasa, solara, stralucitoare, intuitiva, plina de creativitate si adesea cu o imaginatie erotica neasteptata, femeia Leu poate deveni tinta oricarui barbat care vrea sa faca impresie buna în rândul aristocratiei timpului având la brat un personaj aranjat dupa ultimul racnet si de o regalitate somptuoasa.

    Cine ar putea ghici ca farmecul nativ al femeii Leu este capacitatea de a refuza exact ceea ce-si doreste si ca felul ei de a spune "nu" - plin de candoare si de naivitate - este de o cuceritoare autenticitate? Nasucul ei cârn, ochii mari cu gene lungi, buzele usor întredeschise si cuprinse de un tremur abia perceptibil pot darâma toate promisiunile de fidelitate facute (altor femei) de soti inconstienti sau de masculii slabi de înger.

    Sursa:
    http://www.eastrolog.ro/cum-seduci-femeile/profil-femeia-leu.php

    RăspundețiȘtergere